tisdag 29 december 2009

Värme och väder

Idag fyller lilla M år. Nio bast, cool brud. Dessutom har jag haft en "day off" från familjen, vad gör man då. Jo, det som inte hinns med annars. Roliga saker som att åka till återvinningen, sanda den snorhala trappan, kolla över värmesystemet. Just detta är väldigt kul, not!
Det är ett hemmabygge av tidigare ägare som ingen förstår sig på. Nu verkar dock anläggningen sett sina bästa dar och skall bytas efter vintern som inte bör bli för kall. Vi svenskar påverkas väldigt mycket av väder och vi har mycket väder av olika slag. I det väder som råder just nu med tillfrusna vägar och gångbanor skall man tydligen inte cykla, så då gör jag det. Lånade sambons värstingdubbisar och drog ut på en timmes cykeltur. Våldsamt fräckt att köra med 300dubbar i varje däck, men det går tungt. Tungt gick det även på GVA troffee idag.
Det var geggigt, kallt och blött. Sven Nys fick en seger idag efter de senaste tävlingarnas problem. Hårda grabbar det där. Nu är det bara en månad kvar till CX-VM i Tabor.

Imorgon kommer födelsedagsbarnet hit och då avgörs även YmerCykelAllstar. Nu skippar vi cyklarna och mäter våra krafter i friidrott istället. Lilla M har redan klargjort att hon sk. "suger på längdhopp", vad tror hon då jag gör?

Nu kom Lille A och mamma hem från Ambjörnarp. Han hade fått ännu mer prylar som julklappar. Givetvis lät det om dem, men han var glad som en lärka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar