tisdag 8 januari 2013

Träningshjälp från andra sidan.

Just hemkommen från löpning i ett elljusspår med delvis tveksam belysning. Funkar ganska bra ändå. Men det finns ju massor av människor som är mörkrädda av olika anledningar. Om det nu är så, då skall man inte använda den app som jag blev rekommenderad idag. Antagligen är den ypperlig för att få lite mer fart i löpningen. Zombies Run. Tappar du tempo flåsar de dig genast i nacken.

Foto: bjornfredriksson.se
Själv håller jag mig nog till solskenscykling. Lördagens långcykling med Björn och Crille utmed kusten söder om Göteborg gav mersmak. Dessutom sänktes årets första semla under turen. Inte helt i linje med "hård som en grävling 2013" men jävligt gott.

Sen närmar sig säkert våren och då är det åter läge att pilla på bågen. Ivrigt påhejad av Tassen och med kommande Kulturturer i sikte så gick jag lös på grejerna i söndags. Redan igår var den utrustad med ett Supertrapp-system så det enkelt går att justera motståndet i avgassystemet och plocka effekten där den bäst behövs. Vidare blir det nya lager i svingen som även får racemässiga lyftbobiner. Och mer smått och gott kommer så småningom.

Stripped.
Coola inspirationskällor till byggandet är de fantastiska bloggarna: Le Container och Bubblevisor. Nytt, gammalt, design, foto, arkitektur och kult.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar