torsdag 18 februari 2010

Så j-vla mycket snö

Nu snöar det igen, en dm redan och det skall snöa hela helgen. Var skall det sluta?

Nu är första veckan i gruvan snart till ända. Det är helt förvirrande att gå från dagtid och stimulerande uppgifter till tvåskift och processövervakning. Har redan surfat till slutet av internet, läst alla annonser på blocket, sett alla klipp på youtube. Mao, det suger.
Tyvärr suger det även kraft ur andra delar av tillvaron. Träningen går trögt och motivationen
är noll. Men det är bara att höja siktet mot nya mål och utmaningar.

Kommande helg hade mycket bokat, konditionstest, CX-möte och kalas. Nu återstår bara kalas, min favvo. Nu är det dock mitt eget som jag skall slå ihop med morbror N och gammelmormor G. Då slipper man i alla fall två kalas och kan smyga undan sitt eget. Beställde två smörgåstårtor idag.

Veckans snackis är nu inte Patrik Sjöbergs häcklade i Mästarnas mästare utan det livsfarliga Vinter-OS i Vancouver. Den omkommen rodelåkare, en sprintåkerska faller 3m ner i en bäck och Anja Pärsons våldsamma krasch i störtlopp. Sprintåkerskan fick till slut ett brons men fick bäras bort från området, Anja står redan på starten i slalom men kunde lika gärna varit packad i säck som den stackars rodelåkaren. Hur kan en OS-organisation vara så nonchalanta med säkerheten?

Jag väljer ändå att lyfta Patrik. Han har ju varit smart och kaxig länge nu. Eller som detta gamla klipp från Varan-TV i mitten av 90-talet.

Lille A har lärt sig säga sitt namn eller snarare smeknamn och hans underbara syster lilla M är här på sitt sportlov. Idag stod det tre älgar vid brevlådan, häftiga djur om man slipper brösta dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar