måndag 11 januari 2010

Hot wheels

Ja, den har funnits ett tag. Nya Ducati Multistrada 1200. Jag trodde förnuftet hade överfallit mig. En sååå praktisk motorcykel. Där inte snyggast, inte snabbast. Vad den däremot är, är en underbar teknisk skapelse långt före sin tid. I Sveriges lapptäcke till dåligt vägnät passar denna sorts hoj perfekt. Att den sen elektroniskt går att ställa i fyra lägen för olika underlag och användning gör den inte sämre. Skulle man inte nöja sig med ovanstående moppe kan man köpa sig en begagnad Ford GT40 från 2005 för 8 gånger pengarna. Men det är onekligen en läcker skapelse.
Helgen idrottshändelse måste vara MTB och Cyclocross-mästarinnan som oseedad ställer upp i en uttagningstävling till JVM i längdåkning. Andra plats på lördagens skate och vinnare i klassiskt på söndagen gav Kajsa Snihs från Rättvik reservplatsen i laget. Lite för otippat för skidförbundet kanske:)
I media fick det svaga mottagande, Zlatan hade ju nageltrång större delen av långa sporten.
Som tur är kan han förmodligen vara spelklar om ett par veckor...kräx.

Jag är tillbaka på jobbet, efter lunch var allt som vanligt. Nästan. Företaget har under senaste halvåret förvärvat ett annat bolag och deras personal. Nu är kontoret inrett som ett akvarie på glasväggar överallt.

Lille A gjorde sin första dag på inskolningen. Det verkar gå bra. Mamma U och jag var på introduktionsmöte på dagis på kvällen. Vad säga om detta???

Äsch, nu är det sunkig måndag!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar